Koncert, Now and Then

Der er klassikere fra før og nu på programmet, når Ronnie Flyvbjerg Olesen, klaver og Per Weile Bak, kontrabas giver koncert på Teddy Bear Art Museum i Billund. Begge er kendte musikere i lokalområdet – Ronnie Olesen spiller i utallige sammenhænge, bl.a. som kapelmester for Birthe Kjær og for Helge Engelbrecht i Mariehaven, og Per Weile Bak har gjort sig gældende indenfor flere genrer, bl.a. i samarbejde med Hans Henning Johannsen og Kirsten Lund Jensen i Duo al Dente.

Sammen vil de to musikere dykke ned i jazzens og poppens musikalske skatkammer, og der er lagt op til en hyggelig aften i Café Edith med mad og musik.

Inden koncerten vil der være spisning i Café Edith, hvor der serveres en lækker tapas buffet.

Fredag 15. marts 2024 kl. 18.30

Pris 350,- pr person