GRATIS ADGANG -

I vores Bamsebutik kan du købe et bredt udvalg af bamser, ting med bamser og alt hvad du skal bruge til at sy din egen bamse. 

Vi har blandt andet søde og bløde bamser fra Jelly Cat og Steiff. Vi sælger også store og små samlerbamser fra limiterede oplæg fra Steiff, Teddy Hermann og Clemens Spielwaren.
Ønsker du at købe unika kunstnerbamser, har vi et fint udvalg fra både danske og udenlandske bamsekunstnere.
Her kan du også købe en Teddy Bear Art Museums replika af den verdensberømte røde Steiff Bamse "Alfonzo".

I Bamsebutikken finder du et stort udvalg af Muffy VanderBear tøj. Tøjet og andet udstyr var designet til Muffy VanderBear. Bamsemuseet overtog restlageret af VanderBear familiens fantastiske klæder og disse sælges nu eksklusivt i Bamsebutikken.

I museets bamsemagerbutik finder du alt hvad du skal bruge til at sy din egen bamse. Vi har et stort udvalg af mohair-, alpaka-, silke- og viskosestof, specialværktøj, led, skiver, sytråd, fyldmateriale og håndlavede glasøjne. I butikken bamsemønstre og syvejledninger. Selvfølgelig kan du også købe materialepakker og mønstre, lige til at gå i gang med. Udvalget er stort og ønsker du at sy en bamse, der er egnet som legetøj til små børn, er vores ”Baby bamse” det helt rigtige valg.
Har du spørgsmål til dit bamsesyprojekt er vi altid parat til at vejlede og rådgive. Har du købt materialer i Bamsemagerbutikken, er du også meget velkommen til at deltage i vores ”Sy videre på din bamse workshops”, hvor vi hjælper hinanden med tips og tricks og hygger os sammen om vores bamseprojekter.

Vi tilbyder også weekendkurser, hvor man kan lære at sy sin egen bamse, helt fra bunden.