På Bamsemuseet finder du en fascinerede tableau-udstilling, som viser bamser i gang med deres daglige gøremål og i forskellige morsomme situationer. Ligesom vi andre så har bamser meget, de skal nå i løbet af et døgn. Se bamser i gang med havearbejde, på skovtur, i en porcelænsbutik, i cirkus og meget mere. Scenerne er skabt med fantasi og glimt i øjet af bla. Gitte Thorsen, Tommy Madsen og Niels Milan.

I tableau-udstillingen kan du også se den rørende historie om Peter Plys, der er tæt knyttet til historien om en levende bjørn ved navn Winnie. Bjørnen Winnie er inspirationen for en af verdens mest elskede børnebogspersonligheder Winnie-the-Pooh (Peter Plys).

I bamsemuseets udstilling ses en Peter Plys replika, som er håndlavet i England. Den er lavet ved brug af de samme teknikker og materialer som Christopher Robins oprindelige "Edward Bear" fra Farnell. Replikaen er lavet af mohair med poter af uldfilt, håndbroderet næse og brummer i maven, hvilket gør at Edward “brummer” når han tippes.

Replikaen er fremstillet af den engelske bamseproducent "Merrythought", som særudgave og kan købes i Bamsebutikken.