• Åbningstider

   

   

  Onsdag - søndag

  Museet kl. 10 - 17

  Caféen kl. 10 - 16.30

   

  Coronavirus/covid-19

  Retningslinjer for både gæster og ansatte på Teddy Bear Art Museum følges løbenden i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger.

   

   

 • +4575331845
 • Find vej

Praktisk info

Teddy Bear Art Museum er et hus fyldt med historie, og mere end 1200 bamser. Bamsemuseet har hjemme i LEGO familiens tidligere private hjem i hjertet af Billund. Huset er nænsomt forvandlet fra et privat hjem til et moderne museum i dansk design.

Kom helt tæt på mere end 1200 forskellige bamser

På Teddy Bear Art Museum kommer man som besøgende helt tæt på bamsen og dens oprindelse - uanset om man tror mest på den tyske version, eller den amerikanske. Udstillingerne viser alt fra moderne bamser, til kunstnerbamser og bamser tilbage fra 1902, hvor det hele startede. Ældste bamse i museet er en fin Steiff, fra 1906.

Museet afspejler bamsens alsidighed i design og materialer og formidler bamsen som kunstform.

Oplevelser for alle

På bamsemuseet er der oplevelser for både børn og voksne, dog vil børn fra 8 år og opefter have mest glæde af udstillingerne, da der er mere at se på end der er at røre ved. Udstilling i smukke omgivelser

Her er både arkitektonisk skønhed og en smuk have på 10.512 kvm, at besøge. Huset, og den skønne have, er fra 1959. Ombygningen er udført med størst mulig respekt for husets oprindelige design af Ravn Arkitektur, Vejle. Gå en tur i den stemningsfulde park fyldt med Edith Kirk Christiansens yndlingsblomster og -træer.

Tilmeld dig her, så sender vi dig løbende nyheder

bubblemedia